Разполагаме с голям набор от диагностични кабели за комуникация с компютрите на описаните по-долу марки газови инжекциони. Можем да ви помогнем при проблеми с вашата газова уредба ако я виждате в списъка по-долу.

BIGAS

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на италианската фирма BIGAS :SGis ,SGisN , SGisN OBD и MP 48. Нямаме ремонтни комплекти за инжекторите и изпарителите,но можем да ви предложим алтернативни такива на достъпна цена и да пренастроим софтуера за да работи перфектно газовият ви инжекцион.

A.MAX

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за всички модели газови инжекциони KING на полската фирма A.MAX. При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби.

AG CENTRUM

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на полската фирма AG CENTRUM: Zenit, Compact, Zenit Pro. Фирмата ни е официален представител за Бургас на тази марка инжекциони. Имаме газови филтри,ремонтни комплекти за изпарители и инжектори.Клиентите ни могат да разчитат на качествена диагностика и настройки.

AGIS

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на полската фирма ACON : AGIS, AGIS MINI, AGIS OBD/CAN. Имаме газови филтри,ремонтни комплекти за инжектори.

Autogas Italia

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на италианската фирма AUTOGAS ITALIA : Power jet и EASYJET. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим (ако е възможно).

Autronic

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на италианската фирма AURONIC : MISTRAL. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим.

Blue Tronic

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за всички модели газови инжекциони на българската фирма BLUE TRONIC. При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби.

BRC

На тази страница сме публикували всички автомобили, на които сме мотирали газова уредба тип газов инжекцион от италианския производител BRC.

DT Gas System

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за всички модели газови инжекциони на полската фирма DT GAS SYSTEM. При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби.

E-G@S

Разполагаме с всички софтуери на италианската фирма e-G@S. Проблем ни е за сега кабела за комуникация.Затова за момента не правим диагностика на тези уредби.

ELPIGAZ

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за всички модели газови инжекциони на полската фирма ELPIGAZ. При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби.

EMER

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на италианската фирма EMER : FRANK и BAT. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим или да направим пълно обслужване на тези системи.

EMMEGAS

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на италианската фирма EMMEGAS : TSI - 03 и HPI - 07. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим или да направим пълно обслужване на тези системи.

ESGI

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за ESGI модела газов инжекцион на полската фирма EKO ALMA. При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби.

EuroGasService

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за всички модели газови инжекциони на латвийската фирма EuroGasService.При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби.

EUROPEGAS

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на полската фирма EUROPEGAS : VECTOR,VIKTOR, OSCAR - N ,OSCAR - N MINI,OSCAR - N OBD/CAN. Имаме газови филтри,ремонтни комплекти за инжекторите и изпарителите на тази фирма.

Fobos

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за всички модели газови инжекциони на българската фирма ФОБОС : Фобос1, Фобос2, Фобос3. Фирмата ни е официален представител за Бургас на тази марка инжекциони. Имаме газови филтри,ремонтни комплекти за изпарители и инжектори.Клиентите ни могат да разчитат на качествена диагностика и настройки.

Gasitaly

GIG Engineering

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на руската фирма GIG ENGINEERING : GIG 3L, GIG 3DL, GIG3 SAT, GIG 3 DLS, GIG 4 SAT. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим или да направим пълно обслужване на тези системи.

HL Propan

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на чешката фирма HL PROPAN: MAGIC 2 и MAGIC 3. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим или да направим пълно обслужване на тези системи.

Jiexing

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на китайската фирма JIEXING : ECU 07 и ECU 08. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим или да направим пълно обслужване на тези системи.

KME

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за всички модели газови инжекциони на полската фирма KME. При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби.

Landi

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на италианската фирма LANDI : LSI и OMEGAS. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим.

Lecho

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на полската фирма LECHO: SEQUEL, Mini SEC, SEC ECO. При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби.

LO GAS

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за MACH Pro модела газов инжекцион на италианската фирма LO GAS. При нужда можем да направим профилактика и ремонт на изпарителя или смяна на филтри.

Lovato

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на италианската фирма LOVATO: FAST и EASY FAST. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим или да направим пълно обслужване на тези системи.

LPG TECH

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на полската фирма LPG TECH : TECH 100, TECH 200, TECH 300,TECH 500. Фирмата ни е официален представител за Бургас на тази марка инжекциони. Имаме газови филтри,ремонтни комплекти за изпарители и инжектори.Клиентите ни могат да разчитат на качествена диагностика и настройки.

Mimgas

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за газовия инжекцион на турската фирма mimgas. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим.

NLP

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за газовия инжекцион на турската фирма NLP. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим.

OMVL

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за всички модели газови инжекциони на италианската фирма OMVL. При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя, смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби.

Prins

Ние сме една от малкото фирми в България които разполагат с комуникационни кабели и софтуер за газовите инжекциони на холандската фирма PRINS. При нужда можем да направим диагностика на уредбата, профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да заменим инжекторите на тези модели газови уредби.

Romano

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за всички модели газови инжекциони на италианската фирма ROMANO. Фирмата ни е официален представител за Бургас на тази марка инжекциони. Имаме газови филтри,ремонтни комплекти за изпарители и инжектори.Клиентите ни могат да разчитат на качествена диагностика и настройки.

STAG

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на полската фирма AC STAG : STAG 200 , STAG 300 , STAG 4 .При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби.

StarGas

Ние сме една от малкото фирми в България които разполагат с комуникационни кабели и софтуер за газовите инжекциони на италианската фирма StarGas. При нужда можем да направим диагностика на уредбата, профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да заменим инжекторите на тези модели газови уредби.

Stefanelli

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за SIS модела газов инжекцион на италианската фирма Stefanelli. При нужда можем да направим профилактика и ремонт на изпарителя или смяна на филтри.

Tartarini

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за всички модели газови инжекциони на италианската фирма TARTARINI. При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби. Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на полската.

Technology Gaz

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на полската фирма Technology Gaz: MODENA и VERONA. При нужда можем да направим профилактика или ремонт на изпарителя,смяна на филтри или да рециклираме инжекторите на тези модели газови уредби.

Versus

Разполагаме с комуникационни кабели и софтуер за следните модели газови инжекциони на полската фирма VERSUS. Можем бързо да открием проблем в тези уредби и да го решим или да направим пълно обслужване на тези системи.

А.Е.В.

Познаваме перфектно програмите за настройка на тази фирма.Екипът ни е преминал специализиран курс на обучение при сертифицирани италиански лектори. Разполагаме със софтуер за следните модели газови инжекциони на италианската фирма А.Е.В. S.p.A : Aeb2001N , DIRECT INJECTION , MP48 Също така фирмата ни е основен дистрибутор на официалния вносител на продуктите на А.Е.В. S.p.A за Бургас и региона. Подържаме постоянна наличност на богат избор от Timing advance processors. Имаме и специален софтуер позволяващ прекодирането на АДВЕНС ПРОЦЕСОРИТЕ за разлчните модели коли.